Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Салат з тунцем "Ефіоп"  (Прочитано 496 раз)
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 459
Благодарили: 290
Откуда: Україна
Миколаїв


« : 29.04.2024 12:03 »

Хотіла проекспериментувати, готувала цей салат три рази, алеж оригінал переміг супер
А оригіналом поділився кухар ефіоп, тому і назва салату відповідна mosking



Тунець - 1 банка (консервований у власному соку)
Яйця варені - 4 шт
Огірки свіжі , чищені - 200 г
Томати - 200 г
Перець болгарський - 100 г
Листя салату - 1/2 від маленького качана
Зелений лук - 2-3 шт

Заправка :
Мед рідкий - 2 ч.л
Оливкова олія - 4 - 5 ст.л
Соус соєвий - 4 ст.л
Сік лимона - 2 ст.л
Перець мелений чорний - 1 ч.л (не відчувається)
Часник - 2 невеличких зубка(дрібненько порізати )


Огірки,томати, перець болгарський порізати бажаною формою , головне - шматочки повинні бути середнього чи більше середнього розміру ,
салат порвати на середні шматки, зелений лук порізати дрібненько .
Складові заправки перемішати до розчинення меду і заправити овочі, додати подрібнений тунець ( зазделегідь злити сік з банки) обережно перемішати, якщо треба додайте сіль,яйця порізати на дольки та викласти поверх готового салату.
Мої експерименти : додавала бальзамічний соус - не сподобалося , яйця перемішувала з салатом - смак та зовнішний вигляд псується, заправку робила без часнику - не вистачає смакової нотки. подмигивает
Висновок : цей салат - повна гармонія смаків та аромату , він свіжий, легкий та ситний любовь восторг ура
Шановні, всім смачного восторг согласие
Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

15.05.2024 18:57
Последние темы
Пироги с капустой
15.05.2024 08:00
от Stern
Лук в духовке
15.05.2024 05:13
от Stern
Закуска из свеклы
14.05.2024 07:23
от Stern
Салат с ветчиной
13.05.2024 14:27
от Stern
Рис в томате
13.05.2024 10:28
от Stern
Омлет с капустой
13.05.2024 07:49
от Stern
>