Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Испек(ла), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Кекс "Горішок"  (Прочитано 3153 раз)
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 463
Благодарили: 292
Откуда: Україна
Миколаїв


« : 26.04.2024 10:03 »

Рецепт побачила в інтернеті. На мій погляд кекс вийшов би дуже великий, тому всі інгредієнти зменшила навпіл.



Тісто :
Вершкове масло - 75 г
Цукор - 70 г
Ванільний цукор - 10 г (не зменшувала)
Яйця - 2 шт
Сіль - дрібка
Молоко - 50 г (тепле)
Борошно - 100г
Розпушувач - 1ч.л
Горіхи - 100г (не смажити)
Для посипання смажені горіхи

Міксер НЕ потрібен.Розтоплене тепле масло змішуємо з цукром та ванільним цукром , додаємо яйця , сіль , тепле молоко, потім просіяне борошно перемішане з розпушувачем.
Потім додаємо подрібнені у блендері до дрібної крихти горіхи. У холодильнику забарилася дрібка ягід , зверху шматочками прикрасила.Форму змащуємо олією. Випікаємо у розігрітій духовці 50 хв при температурі 170 С. Я прикрасила шоколадною глазур'ю та смаженими горіхами.
Як що кекс для дома - у глазур додаю вершкове масло(вона не застигає) , як що на відправку то олію( через 30 хв застигає)
Висновок : змішується за 5 хвилин , борошна як я полюбляю( тісто не забите) , на мій смак треба більше цукру , в наступний раз додам саме апельсинову цедру.
Кекс має приємну, крихку, ніжну структуру  восторг ситний , калорійний хихи подмигивает супер
Шановні , всім смачного  восторг согласие



Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

23.07.2024 09:03
Последние темы
Крекеры луковые
21.07.2024 11:35
от Stern
Французский тост
20.07.2024 17:30
от Stern
>