Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Бита редиска  (Прочитано 485 раз)
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 9642
Благодарили: 9490
Откуда: Украина, Хмельницкий

« : 13.05.2025 20:06 »

Дуже модний рецепт на сьогодні.
В мене від шефа Огородніка.



700 г редиски
100 г синьої цибулі
8 г часнику
15 г свіжого кропу
25 г солі
50 г цукру
1 г чорного перцю
50 г оцту 8%
25 г домашньої соняшникової олії

Редиску промити, відрізати хвостики. Кожну побити трохи молотком кухонним. Скласти в миску, додати все по списку, цибулю ріжемо півкільцями, кріп мілко, часник на терку. Закрити і добре потрусити. Витримати в холодильнику годину хоча б.

Це дуже смачно навіть зразу! А на наступний день взагалі смакота!!
Перший раз зробила 1/3 порції, з'їли за раз. Сьогодні вже повну порцію зробила.
Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

25.05.2025 01:11
Последние темы
Коктейль «Барби»
23.05.2025 09:45
от Stern
Салат из свеклы
23.05.2025 08:07
от Stern
Гуляш
23.05.2025 07:21
от Stern
Спаржа отварная
22.05.2025 10:18
от Stern
>