Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Бита редиска  (Прочитано 2513 раз)
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 10118
Благодарили: 10202
Откуда: Украина, Хмельницкий

« : 13.05.2025 20:06 »

Дуже модний рецепт на сьогодні.
В мене від шефа Огородніка.



700 г редиски
100 г синьої цибулі
8 г часнику
15 г свіжого кропу
25 г солі
50 г цукру
1 г чорного перцю
50 г оцту 8%
25 г домашньої соняшникової олії

Редиску промити, відрізати хвостики. Кожну побити трохи молотком кухонним. Скласти в миску, додати все по списку, цибулю ріжемо півкільцями, кріп мілко, часник на терку. Закрити і добре потрусити. Витримати в холодильнику годину хоча б.

Це дуже смачно навіть зразу! А на наступний день взагалі смакота!!
Перший раз зробила 1/3 порції, з'їли за раз. Сьогодні вже повну порцію зробила.
Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

23.11.2025 00:57
Последние темы
Ризотто с тыквой
22.11.2025 14:03
от Stern
Сконы ржаные
22.11.2025 09:41
от Stern
Печенье "VIP"
22.11.2025 08:56
от Stern
Кекс на майонезе
21.11.2025 16:43
от Stern
Луковые кольца
21.11.2025 08:52
от Stern
>