Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Товстолоб маринований  (Прочитано 4017 раз)
marysichca

*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 200
Благодарили: 124
Откуда: Украина, Житомир

« : 12.01.2025 13:10 »



Товстолоб (з риби 5 кг вийшло філе зі шкіркою 1,8 кг)
Цибуля
Сіль
Оцет

Рибу почистити, відділити філе , порізати на шматочки . Щедро посолити рибу і залишити на 8 годин (я протримала 4 ). Промити рибу від солі і залити оцетом 9% на 20 хвилин. Поки риба приймає оцтові ванни , порізати цибулю. Злити оцет, рибу перекласти в ємність, додавши цибулю. Полити олією запашною. Притиснути  , або пару разів перемішати. Залишити на пару годин в холодильнику.

Рекомендую.

P.s. я їла через 30 хвилин, і це було дуже смачно. Вранці смак не змінився.
Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

22.11.2025 00:17
Последние темы
Кекс на майонезе
21.11.2025 16:43
от Stern
Луковые кольца
21.11.2025 08:52
от Stern
Рис по-восточному
20.11.2025 09:50
от Stern
Голубцы
20.11.2025 09:12
от Stern
>