Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Товстолоб маринований  (Прочитано 878 раз)
marysichca
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 186
Благодарили: 109
Откуда: Украина, Житомир

« : 12.01.2025 13:10 »



Товстолоб (з риби 5 кг вийшло філе зі шкіркою 1,8 кг)
Цибуля
Сіль
Оцет

Рибу почистити, відділити філе , порізати на шматочки . Щедро посолити рибу і залишити на 8 годин (я протримала 4 ). Промити рибу від солі і залити оцетом 9% на 20 хвилин. Поки риба приймає оцтові ванни , порізати цибулю. Злити оцет, рибу перекласти в ємність, додавши цибулю. Полити олією запашною. Притиснути  , або пару разів перемішати. Залишити на пару годин в холодильнику.

Рекомендую.

P.s. я їла через 30 хвилин, і це було дуже смачно. Вранці смак не змінився.
Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

05.02.2025 08:54
Последние темы
Тартар из свеклы
05.02.2025 08:28
от NIZA
Кролик в сметане
04.02.2025 12:21
от Stern
Омлет-пицца
03.02.2025 14:00
от Stern
Рис с капустой
03.02.2025 09:39
от Stern
Сырники ореховые
03.02.2025 08:40
от Stern
Торт "Сникерс"
02.02.2025 19:54
от marysichca
Кекс кокосовый
02.02.2025 16:14
от Stern
>