Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: М'ятний цукор  (Прочитано 3875 раз)
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Онлайн Онлайн
Сообщений: 8840
Благодарили: 8323
Откуда: Украина, Хмельницкий

« : 27.05.2024 22:17 »

Ідею побачила в ютубі.



50 г листочків м'яти
300 г цукру

М'яту промити і просушити. Скласти в подрібнювач м'яту і цукор і все перемолоти, змішати. Вийде така зелена маса.
Розкласти цю суміш на пергамент тонким шаром і сушити в духовці при температурі 70-80°С з відкритими дверцятами хвилин 30-40 до повного висихання.
Потім ще раз змолоти і пересипати в чисту банку.
Це дуже гарно виглядає, аромат неймовірний.
Далі можна і в чай, і посипати торт, десерт, і в випічку.

Записан
МАМА СОНИ
Модератор
*****
Офлайн Офлайн
Сообщений: 6100
Благодарили: 2929
Откуда: Украина, Закарпатье, Ужгород

« Ответ #1 : 28.05.2024 06:59 »

Супер ідея, дякую Ірка  вау! Це ж так і з мелісою можна зробити, як думаєш?
Записан
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Онлайн Онлайн
Сообщений: 8840
Благодарили: 8323
Откуда: Украина, Хмельницкий

« Ответ #2 : 28.05.2024 07:36 »

З чим завгодно можна!!! І цедру лимонну додати можна. І суміш трав зробити!
Записан
mamalex
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 3475
Благодарили: 3176
Откуда: Украина, Сумы

« Ответ #3 : 28.06.2024 06:49 »

Чудова ідея  супер
Зробила з кімнатою м'ятою.
За дві доби висохло само зверху на холодильнику.
Дякую за рецепт, Іринко любовь

Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

23.07.2024 23:54
Последние темы
Бамбл кофе
23.07.2024 12:37
от Stern
Крекеры луковые
21.07.2024 11:35
от Stern
Французский тост
20.07.2024 17:30
от Stern
>