Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Бита редиска  (Прочитано 1772 раз)
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 10004
Благодарили: 10032
Откуда: Украина, Хмельницкий

« : 13.05.2025 20:06 »

Дуже модний рецепт на сьогодні.
В мене від шефа Огородніка.



700 г редиски
100 г синьої цибулі
8 г часнику
15 г свіжого кропу
25 г солі
50 г цукру
1 г чорного перцю
50 г оцту 8%
25 г домашньої соняшникової олії

Редиску промити, відрізати хвостики. Кожну побити трохи молотком кухонним. Скласти в миску, додати все по списку, цибулю ріжемо півкільцями, кріп мілко, часник на терку. Закрити і добре потрусити. Витримати в холодильнику годину хоча б.

Це дуже смачно навіть зразу! А на наступний день взагалі смакота!!
Перший раз зробила 1/3 порції, з'їли за раз. Сьогодні вже повну порцію зробила.
Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

08.10.2025 03:41
Последние темы
Мясо с картошкой
07.10.2025 15:34
от Stern
Мясо в молоке
06.10.2025 08:48
от koziv
Блинчики сдобные
06.10.2025 07:45
от Stern
Сырники ореховые
06.10.2025 07:31
от Stern
Пироги с капустой
05.10.2025 07:35
от Stern
>