Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Испек(ла), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Пиріг зі смородиною та мигдалевою посипкою  (Прочитано 1525 раз)
marysichca
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 173
Благодарили: 100
Откуда: Украина, Житомир

« : 09.07.2024 14:24 »

Рецепт від Вікторія Попін



Тісто:
 130 грамів борошна
 60 грамів мигдалевого борошна (я додала просто борошно)
 85 грамів вершкового масла, кімнатної температури
 120 грамів цукру
 1 яйце
 1 жовток
 1 ч.л. розпушувача
 ½ ч.л. екстракту мигдалю
Масло + цукор розтерти, додати яйце + жовток, додати борошно з розпушувачем. замісити м'яке еластичне тісто

Далі робила посипку
Для посипки:

 60 грамів цукру
 60 грамів холодного вершкового масла, порізати кубиками
 40 грамів борошна
 30 грамів мигдалевого борошна (мелений мигдаль)

Все перетерти руками і виходить крихта

Начінка:

 650 грамів смородини, свіжої чи мороженої
 2 ст.л. цукру (я додала 4 столових ложки)
 2 ч.л. крохмалю
Перемішати

Тісто викласти в форму 24 см , попередньо застеливши папером і змастити стінки маслом вершковим . Начинку викласти на тісто. Зверху посипати присипкою і пелюстками мигдалю
Випікати 20 хвилин верхній гриль + конвекція потім 25 хвилин нижній гриль + конвекція

Програми нижній гриль+конвекція - нема. 25 хвилин допікала з верхні гриль + нижній гриль

Дуже смачно. Рекомендую

Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

16.09.2024 23:02
Последние темы
Бамбл кофе
16.09.2024 10:19
от Stern
Крекеры луковые
16.09.2024 08:49
от Stern
Овощное рагу-2
15.09.2024 13:25
от Stern
Зельц домашний
14.09.2024 11:10
от Stern
Крекеры сырные
14.09.2024 11:10
от Stern
Мусс кабачковый
14.09.2024 07:14
от Stern
>