Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 1 (3.8%)
Испек(ла), буду повторять! - 25 (96.2%)
Проголосовало пользователей: 26

Страниц: 1 [2]   Вниз
Печать
Автор Тема: Штоллен с вишней и шоколадом  (Прочитано 15727 раз)
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 543
Благодарили: 374
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #15 : 20.12.2024 00:49 »

Неймовірно смачний штолен! любовь Навіть не можу словами передати емоції під час смакування. Їли з закритими очима і в цій гастрономічній тиші було чутно тільки ммммм… любовь хочу любовь
В мене без марципану, з приправ : цинамон, імбир, мускат і трішечки кориандру. Додала цедру одного апельсина та половини лимона. Дріжджі були сухі - 3 ч.л. Готувала пів порції, час випікання в моїй духовці до 30 хв.
Стелочко, красно-ґречно-файно дякую! цветок восторг любовь
Записан
Наталия

***
Офлайн Офлайн
Сообщений: 1592
Благодарили: 779
Откуда: Україна, Запорізька обл.

« Ответ #16 : 21.12.2024 02:44 »

Так в рецепте же написано, что можно взять 50:50.
Стеллочка, я бачила. Запитала тому, що я давно маргарин не використовую. Ось і подумалаґ. якщо буде тільки на маслі, буде добре?
Записан
Stern
Администратор
***
Офлайн Офлайн
Сообщений: 30664
Благодарили: 23601
Откуда: Берлин (Днепропетровск)
Я готовлю гораздо лучше, чем фотографирую!))


« Ответ #17 : 21.12.2024 05:51 »

Звичайно. супер
Записан
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 543
Благодарили: 374
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #18 : 23.12.2024 09:06 »

Другий з'їли, як тільки він охолонув супер
Неймовірно смачний  восторг

Записан
marysichca
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 186
Благодарили: 109
Откуда: Украина, Житомир

« Ответ #19 : 23.12.2024 11:35 »

Цей штоллен неймовірно смачний. Запашний - мммм… Рекомендую всім! Дякую за смакоту !


Записан
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 543
Благодарили: 374
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #20 : 24.12.2024 03:31 »

Два у такому вигляді роз'їхалися  супер
Стелочко, файно дякую  любовь цветок

Записан
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 543
Благодарили: 374
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #21 : 24.12.2024 09:30 »

Процес у процесі супер  подмигивает
Файно, гарно, ароматно...







Записан
Наталия

***
Офлайн Офлайн
Сообщений: 1592
Благодарили: 779
Откуда: Україна, Запорізька обл.

« Ответ #22 : 24.12.2024 19:30 »

А мій де штолен???
Мені здається, що він дедалі стає  смачнішим. Чогось я грішу на коньяк, він мені не сподобався на смак ще спочатку.
Зараз уходить та різкість і, мені здається, що тісто якось розслабляється та стає пухкішим! согласие





Записан
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 543
Благодарили: 374
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #23 : 28.12.2024 10:37 »

На цей раз з марципаном, частину вишні замінила в'яленою полуницею (вишня закінчилася)
Какао - це саме той напій, який пасує подмигивает цьому штолену супер
Файно дякую  любовь цветок

Записан
Stern
Администратор
***
Офлайн Офлайн
Сообщений: 30664
Благодарили: 23601
Откуда: Берлин (Днепропетровск)
Я готовлю гораздо лучше, чем фотографирую!))


« Ответ #24 : 28.12.2024 10:41 »

На здоровʼя усім, хто куштував, Наталочко пожалуйста та дякую, дорогенька, за звіт! поцелуй любовь
Записан
Страниц: 1 [2]   Вверх
Печать
Перейти в:  

05.02.2025 09:05
Последние темы
Тартар из свеклы
05.02.2025 08:28
от NIZA
Кролик в сметане
04.02.2025 12:21
от Stern
Омлет-пицца
03.02.2025 14:00
от Stern
Рис с капустой
03.02.2025 09:39
от Stern
Сырники ореховые
03.02.2025 08:40
от Stern
Торт "Сникерс"
02.02.2025 19:54
от marysichca
Кекс кокосовый
02.02.2025 16:14
от Stern
>