Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 24 (100%)
Проголосовало пользователей: 24

Страниц: 1 [2]   Вниз
Печать
Автор Тема: Капуста тушёная с рисом  (Прочитано 14438 раз)
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 9184
Благодарили: 8837
Откуда: Украина, Хмельницкий

« Ответ #15 : 07.02.2023 09:21 »

Опять мы здесь  весёлый потому как вкусно очень!

Записан
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 9184
Благодарили: 8837
Откуда: Украина, Хмельницкий

« Ответ #16 : 22.04.2023 10:28 »

С молодой капустой это супер вкусно!!!

Записан
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 507
Благодарили: 336
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #17 : 04.05.2023 16:15 »

Стелочко, все починалося зі слів, як в тебе на початоку рецепта "ні туди, ні сюди" капуста в мене така була   согласие ,а у фіналі смачнючій обід.
Як що можна залишити як нотатку собі (збільшила порцію),можливо ще комусь буде у пригоді пожалуйста
Рис круглий 300 гр сухого
Олія та вершкове масло для тушкування
Цибуля 4 шт (середні)
Морква 1шт( велика)
Капуста 850 гр(вже нашинкованої)
Кетчуп 1 ст л ( з верхом)
Паприка 1ст л( з верхом) консервована
Фарш 1кг 200гр
Цукор, сіль, перець за смаком

Заливка :
Томатний сік 400 мл
Сметана 200 гр

Протушкувала цибулю, потім додала моркву,потім повну з горою ложку меленої, консервованої паприки, потім повну ложку кетчупа, потім капусту, сіль, чорний перець, цукор. Все тушкувалося на олії і вершковому маслі. Готові овочі поєднала з вареним рисом та сирим фаршем( курятина та індичка). Вийшло 25 "голубців" кожен по 100гр
Половину заморозила

Дуже, дуже смачно  ням
Дякую  цветок поцелуй любовь




Записан
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 507
Благодарили: 336
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #18 : 06.05.2023 16:41 »

Стелочко, мені дуже сподобалися слова" ні туди, ні сюди" у рецепті mosking мені від ціх слів, вже смачно  ням
Мені вже кортило завести тісто і приготувати пиріг, алеж це так смачно,  не зупинилася восторг
Пиріг все одно  буде весёлый
Дякую, дуже смачно  любовь поцелуй цветок

Записан
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 507
Благодарили: 336
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #19 : 16.05.2023 12:01 »

Стелочко, за твоєю порадою додала у заливку консервовану, мелену паприку. І колір , і смак відмінний ням
Заморожені "голубці" залила заливкою і готувала на плиті. Сьогодні без фото , страва поїхала людям на обід.

Стелочко, дякую   любовь поцелуй цветок
Записан
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 507
Благодарили: 336
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #20 : 22.05.2023 14:50 »

Зупинитися неможливо, хоча сьогодні і без фаршу ням ням ням

Стелочко, дякую  любовь поцелуй цветок

Записан
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 9184
Благодарили: 8837
Откуда: Украина, Хмельницкий

« Ответ #21 : 14.07.2023 10:09 »

Очень вкусно!

Записан
SNN
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 566
Благодарили: 341
Откуда: Украина, Каменское

« Ответ #22 : 15.07.2023 15:16 »

Риса использовала немного меньше. Добавила ложку сметаны, так как вместо бульона вода. Вкусненько!

Записан
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 9184
Благодарили: 8837
Откуда: Украина, Хмельницкий

« Ответ #23 : 02.11.2023 09:58 »

Вкуснятина!

Записан
Stern
Администратор
***
Онлайн Онлайн
Сообщений: 30389
Благодарили: 23256
Откуда: Берлин (Днепропетровск)
Я готовлю гораздо лучше, чем фотографирую!))


« Ответ #24 : 02.11.2023 09:59 »

Ириша, на здоровье вам, моя дорогая пожалуйста и спасибо за отчёт! поцелуй любовь
Записан
Страниц: 1 [2]   Вверх
Печать
Перейти в:  

13.11.2024 10:20
Последние темы
Лук маринованный
13.11.2024 08:29
от Stern
Холодец
12.11.2024 18:05
от Stern
Салат "Оливье"
12.11.2024 13:22
от mylik.sv
Сырники ореховые
12.11.2024 09:24
от Stern
Каннеллони
12.11.2024 08:22
от Stern
>