Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: М'ятний цукор  (Прочитано 2537 раз)
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 8787
Благодарили: 8242
Откуда: Украина, Хмельницкий

« : 27.05.2024 22:17 »

Ідею побачила в ютубі.



50 г листочків м'яти
300 г цукру

М'яту промити і просушити. Скласти в подрібнювач м'яту і цукор і все перемолоти, змішати. Вийде така зелена маса.
Розкласти цю суміш на пергамент тонким шаром і сушити в духовці при температурі 70-80°С з відкритими дверцятами хвилин 30-40 до повного висихання.
Потім ще раз змолоти і пересипати в чисту банку.
Це дуже гарно виглядає, аромат неймовірний.
Далі можна і в чай, і посипати торт, десерт, і в випічку.

Записан
МАМА СОНИ
Модератор
*****
Офлайн Офлайн
Сообщений: 6096
Благодарили: 2925
Откуда: Украина, Закарпатье, Ужгород

« Ответ #1 : 28.05.2024 06:59 »

Супер ідея, дякую Ірка  вау! Це ж так і з мелісою можна зробити, як думаєш?
Записан
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 8787
Благодарили: 8242
Откуда: Украина, Хмельницкий

« Ответ #2 : 28.05.2024 07:36 »

З чим завгодно можна!!! І цедру лимонну додати можна. І суміш трав зробити!
Записан
mamalex
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 3430
Благодарили: 3114
Откуда: Украина, Сумы

« Ответ #3 : 28.06.2024 06:49 »

Чудова ідея  супер
Зробила з кімнатою м'ятою.
За дві доби висохло само зверху на холодильнику.
Дякую за рецепт, Іринко любовь

Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

02.07.2024 02:16
Последние темы
Выбор хлебопечки
01.07.2024 15:54
от NIZA
Паста с чесноком
01.07.2024 08:24
от Stern
>