Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 1 (16.7%)
Испек(ла), буду повторять. - 5 (83.3%)
Проголосовало пользователей: 6

Страниц: 1 2 [3]   Вниз
Печать
Автор Тема: Пирог яблочный от Шулы Модан  (Прочитано 40254 раз)
afelia
Друг форума
*
Онлайн Онлайн
Сообщений: 571
Благодарили: 406
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #30 : 26.01.2025 06:45 »

Ірочка, цей пиріг наш яблуневий фаворит. Нещодавно, я його в інтернеті побачила під назвою
"Вологий яблучний пиріг від Шули Модан" і там в рецепті горіхового  праліне у складі мед, вирішила спробувати. Суміш вийшла з більшою кількістю рідини , для пирога - саме те, бісквіт вийшов неймовірний, їсти можна просто губами, ніжний , повітряний......було трішки змін, не вистачало олії , то я додала молока, ще захотіла додати родзинок.
Неймовірний на  смак пиріг любовь
Файно дякую  цветок цветок цветок

Готувала пиріг ввечері, а на ранок він був ще смачніший  подмигивает любовь



Записан
anabanana

**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 879
Благодарили: 835
Откуда: Украина, Одесса

« Ответ #31 : 18.02.2025 10:47 »

Іринка, пиріг бомбезний!!! Дякую за рецепт! Теж робила поливку з додаванням меду по рекомендації Наталки -afelia

 хочу  ложка

Записан
koziv
Заслуженный Робинзон
**
Офлайн Офлайн
Сообщений: 9482
Благодарили: 9248
Откуда: Украина, Хмельницкий

« Ответ #32 : 18.02.2025 12:02 »

Неймовірна краса!! На здоров'я вам!
Записан
Страниц: 1 2 [3]   Вверх
Печать
Перейти в:  

19.03.2025 02:17
Последние темы
Коктейль «Джин 43»
18.03.2025 23:38
от Stern
Кабачки с орехами
18.03.2025 18:58
от Stern
Французский тост
18.03.2025 13:10
от Stern
Винегрет
18.03.2025 09:48
от Stern
Сырники в духовке
18.03.2025 09:47
от Stern
Тефтели по-фински
17.03.2025 10:50
от Stern
>