Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Товстолоб маринований  (Прочитано 3549 раз)
marysichca

*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 198
Благодарили: 122
Откуда: Украина, Житомир

« : 12.01.2025 13:10 »



Товстолоб (з риби 5 кг вийшло філе зі шкіркою 1,8 кг)
Цибуля
Сіль
Оцет

Рибу почистити, відділити філе , порізати на шматочки . Щедро посолити рибу і залишити на 8 годин (я протримала 4 ). Промити рибу від солі і залити оцетом 9% на 20 хвилин. Поки риба приймає оцтові ванни , порізати цибулю. Злити оцет, рибу перекласти в ємність, додавши цибулю. Полити олією запашною. Притиснути  , або пару разів перемішати. Залишити на пару годин в холодильнику.

Рекомендую.

P.s. я їла через 30 хвилин, і це було дуже смачно. Вранці смак не змінився.
Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

21.10.2025 18:47
Последние темы
Кексы с яблоками
21.10.2025 08:07
от Stern
Плов
20.10.2025 07:54
от sveta_3ay4ik
Пицца с кукурузой
20.10.2025 07:28
от Stern
Яичница-глазунья
20.10.2025 07:27
от Stern
Холодец
19.10.2025 08:55
от Stern
>