Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 0 (0%)
Проголосовало пользователей: 0

Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Товстолоб маринований  (Прочитано 2463 раз)
marysichca
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 197
Благодарили: 121
Откуда: Украина, Житомир

« : 12.01.2025 13:10 »



Товстолоб (з риби 5 кг вийшло філе зі шкіркою 1,8 кг)
Цибуля
Сіль
Оцет

Рибу почистити, відділити філе , порізати на шматочки . Щедро посолити рибу і залишити на 8 годин (я протримала 4 ). Промити рибу від солі і залити оцетом 9% на 20 хвилин. Поки риба приймає оцтові ванни , порізати цибулю. Злити оцет, рибу перекласти в ємність, додавши цибулю. Полити олією запашною. Притиснути  , або пару разів перемішати. Залишити на пару годин в холодильнику.

Рекомендую.

P.s. я їла через 30 хвилин, і це було дуже смачно. Вранці смак не змінився.
Записан
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

13.07.2025 22:55
Последние темы
Овощное рагу-2
13.07.2025 09:28
от Stern
Креветки на гриле
13.07.2025 09:18
от Stern
Кнели куриные
12.07.2025 13:27
от Stern
Кекс морковный
12.07.2025 11:50
от Stern
Салат из свеклы
11.07.2025 13:04
от Stern
>