Страниц: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : 29.04.2024 20:46 
Автор Stern - Последний ответ от koziv
Обожаем эту капусту!

 2 
 : 29.04.2024 20:45 
Автор Stern - Последний ответ от koziv
Вкуснейшая пасочка!

 3 
 : 29.04.2024 20:45 
Автор Stern - Последний ответ от koziv
В школе собирают посылки ребятам на фронт. Испекла Панеттоне туда.

 4 
 : 29.04.2024 14:00 
Автор Stern - Последний ответ от Stern
На здоровье вам, Инночка пожалуйста и спасибо за отчёт! поцелуй любовь

 

 5 
 : 29.04.2024 14:00 
Автор Stern - Последний ответ от Stern
На здоровье вам, Инночка пожалуйста и спасибо за отчёт! поцелуй любовь

 

 6 
 : 29.04.2024 13:58 
Автор Stern - Последний ответ от ИннаМ
Очень вкусный суп! ням
Спасибо, Стеллочка!  цветок цветок цветок


 7 
 : 29.04.2024 13:55 
Автор Stern - Последний ответ от ИннаМ
Вкусно очень и без мороки!  ням восторг хочу


 8 
 : 29.04.2024 12:17 
Автор Stern - Последний ответ от Stern
Салат с тунцом «Эфиоп»  afelia


 9 
 : 29.04.2024 12:03 
Автор afelia - Последний ответ от afelia
Хотіла проекспериментувати, готувала цей салат три рази, алеж оригінал переміг супер
А оригіналом зі мною поділився кухар ефіоп, тому і назва салату відповідна mosking



Тунець - 1 банка (консервований у власному соку)
Яйця варені - 4 шт
Огірки свіжі , чищені - 200 г
Томати - 200 г
Перець болгарський - 100 г
Листя салату - 1/2 від маленького качана
Зелений лук - 2-3 шт

Заправка :
Мед рідкий - 2 ч.л
Оливкова олія - 4 - 5 ст.л
Соус соєвий - 4 ст.л
Сік лимона - 2 ст.л
Перець мелений чорний - 1 ч.л (не відчувається)
Часник - 2 невеличких зубка(дрібненько порізати )

Огірки,томати, перець болгарський порізати бажаною формою , головне - шматочки повинні бути середнього чи більше середнього розміру ,
салат порвати на середні шматки, зелений лук порізати дрібненько .
Складові заправки перемішати до розчинення меду і заправити овочі, додати подрібнений тунець ( зазделегідь злити сік з банки) обережно перемішати, яйця порізати на дольки та викласти поверх готового салату.
Мої експерименти : додавала бальзамічний соус - не сподобалося , яйця перемішувала з салатом - смак та зовнішний вигляд псується, заправку робила без часнику - не вистачає смакової нотки. подмигивает
Висновок : цей салат - повна гармонія смаків та аромату , він свіжий, легкий та ситний любовь восторг ура
Шановні, всім смачного восторг согласие

 10 
 : 29.04.2024 10:34 
Автор Stern - Последний ответ от Stern
Ленчик, на здоровье вам, моя дорогая пожалуйста и спасибо за отчёт!  поцелуй любовь

Страниц: [1] 2 3 ... 10
29.04.2024 20:46
Последние темы
Кулич со сметаной
29.04.2024 20:45
от koziv
Панеттоне (Panettone)
29.04.2024 20:45
от koziv
Кекс дешёвый
29.04.2024 07:29
от Stern
Карамельный тост
28.04.2024 21:12
от Stern
Пироги с капустой
28.04.2024 07:19
от Stern
Драники
27.04.2024 21:00
от Stern
Кекс шоколадный
27.04.2024 07:55
от Stern
Холодец
27.04.2024 07:12
от Stern
>