Название: Товстолоб маринований Отправлено: marysichca от 12.01.2025 13:10 (https://i.postimg.cc/6q91BcLV/IMG-7743.jpg) (https://postimages.org/)
Товстолоб (з риби 5 кг вийшло філе зі шкіркою 1,8 кг) Цибуля Сіль Оцет Рибу почистити, відділити філе , порізати на шматочки . Щедро посолити рибу і залишити на 8 годин (я протримала 4 ). Промити рибу від солі і залити оцетом 9% на 20 хвилин. Поки риба приймає оцтові ванни , порізати цибулю. Злити оцет, рибу перекласти в ємність, додавши цибулю. Полити олією запашною. Притиснути , або пару разів перемішати. Залишити на пару годин в холодильнику. Рекомендую. P.s. я їла через 30 хвилин, і це було дуже смачно. Вранці смак не змінився. |