Мы готовим каждый день...

Готовим каждый день => Рыба и морепродукты => Тема начата: marysichca от 12.01.2025 13:10



Название: Товстолоб маринований
Отправлено: marysichca от 12.01.2025 13:10
(https://i.postimg.cc/6q91BcLV/IMG-7743.jpg) (https://postimages.org/)

Товстолоб (з риби 5 кг вийшло філе зі шкіркою 1,8 кг)
Цибуля
Сіль
Оцет

Рибу почистити, відділити філе , порізати на шматочки . Щедро посолити рибу і залишити на 8 годин (я протримала 4 ). Промити рибу від солі і залити оцетом 9% на 20 хвилин. Поки риба приймає оцтові ванни , порізати цибулю. Злити оцет, рибу перекласти в ємність, додавши цибулю. Полити олією запашною. Притиснути  , або пару разів перемішати. Залишити на пару годин в холодильнику.

Рекомендую.

P.s. я їла через 30 хвилин, і це було дуже смачно. Вранці смак не змінився.