Название: Салат з тунцем "Ефіоп" Отправлено: afelia от 29.04.2024 12:03 Хотіла проекспериментувати, готувала цей салат три рази, алеж оригінал переміг №;%
А оригіналом поділився кухар ефіоп, тому і назва салату відповідна :46: (https://i.postimg.cc/8c6QVw7v/IMG-4933.jpg) (https://postimages.org/) Тунець - 1 банка (консервований у власному соку) Яйця варені - 4 шт Огірки свіжі , чищені - 200 г Томати - 200 г Перець болгарський - 100 г Листя салату - 1/2 від маленького качана Зелений лук - 2-3 шт Заправка : Мед рідкий - 2 ч.л Оливкова олія - 4 - 5 ст.л Соус соєвий - 4 ст.л Сік лимона - 2 ст.л Перець мелений чорний - 1 ч.л (не відчувається) Часник - 2 невеличких зубка(дрібненько порізати ) Огірки,томати, перець болгарський порізати бажаною формою , головне - шматочки повинні бути середнього чи більше середнього розміру , салат порвати на середні шматки, зелений лук порізати дрібненько . Складові заправки перемішати до розчинення меду і заправити овочі, додати подрібнений тунець ( зазделегідь злити сік з банки) обережно перемішати, якщо треба додайте сіль,яйця порізати на дольки та викласти поверх готового салату. Мої експерименти : додавала бальзамічний соус - не сподобалося , яйця перемішувала з салатом - смак та зовнішний вигляд псується, заправку робила без часнику - не вистачає смакової нотки. :girl_wink: Висновок : цей салат - повна гармонія смаків та аромату , він свіжий, легкий та ситний :41: :5: :36: Шановні, всім смачного :5: 9:1 Название: Re:Салат з тунцем "Ефіоп" Отправлено: afelia от 17.05.2024 11:09 На цей раз з апельсиновою цедрою та апельсиновим соком 9:1 Салат заграв іншими нотами 9:1 №;%
(https://i.postimg.cc/J4PJ43M9/IMG-5113.jpg) (https://postimages.org/) |