Голосование
Вопрос: Оцените рецепт!
Интересный рецепт. - 0 (0%)
Приготовил(а), буду повторять. - 6 (100%)
Проголосовало пользователей: 6

Страниц: 1 ... 4 5 [6]   Вниз
Печать
Автор Тема: Рагу с мясом, фасолью и перловкой "Човлент"  (Прочитано 91125 раз)
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 463
Благодарили: 292
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #75 : 08.06.2023 22:26 »

Олічка, з булгуром, моя оцінка відмінно.
Дякую  любовь поцелуй цветок



Записан
МАМА СОНИ
Модератор
*****
Офлайн Офлайн
Сообщений: 6100
Благодарили: 2929
Откуда: Украина, Закарпатье, Ужгород

« Ответ #76 : 09.06.2023 08:31 »

 Нічого собі  вау!Цікава інтерпритація, Наталочко  супер!Треба і собі спробувати, може пополам перловка з  булгуром  сомнения. Смачного вам  поцелуй!
Записан
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 463
Благодарили: 292
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #77 : 09.06.2023 09:48 »

Олічка, це і смачно, і швидко. Мені здається якщо б я, їла з закритими очима, то і не зрозуміла, що то булгур  согласие
Як на мене, це гарний варіант, коли потрібно "зараз" ложка Булгур, консервована квасоля, тушковане м'ясо-консерва.
Записан
afelia
Друг форума
*
Офлайн Офлайн
Сообщений: 463
Благодарили: 292
Откуда: Україна
Миколаїв


« Ответ #78 : 20.06.2023 18:12 »

Олічка, сьогодні без фотозвіта.
Усім було смачно супер час був, тому з перловою крупою, квасоля консервована, м'ясо тушковане (консерва).
Дякую  любовь поцелуй цветок
Записан
МАМА СОНИ
Модератор
*****
Офлайн Офлайн
Сообщений: 6100
Благодарили: 2929
Откуда: Украина, Закарпатье, Ужгород

« Ответ #79 : 29.07.2023 13:14 »

Обожаю это блюдо, все одномоментно скинула в мультю и всех делов  супер

Записан
Страниц: 1 ... 4 5 [6]   Вверх
Печать
Перейти в:  

24.07.2024 00:03
Последние темы
Бамбл кофе
23.07.2024 12:37
от Stern
Крекеры луковые
21.07.2024 11:35
от Stern
Французский тост
20.07.2024 17:30
от Stern
>